Een Bruiloft DJ boeken of huren voor je huwelijk?

Je gaat trouwen. Voor jouw huwelijk zoek je een ervaren, betrouwbare en betaalbare DJ.
Jullie kiezen welke Drive-in Show je wilt boeken, wij zorgen voor een onvergetelijk feest op jullie huwelijk.

Een Bruiloft DJ boeken of huren voor je huwelijk?

Je gaat trouwen. Voor jouw huwelijk zoek je een ervaren, betrouwbare en betaalbare DJ.
Jullie kiezen welke Drive-in Show je wilt boeken, wij zorgen voor een onvergetelijk feest op jullie huwelijk.

Een Bruiloft DJ boeken of huren met een complete show

Voor jullie Bruiloft ben je op zoek naar een spectaculaire, uitgebreide en mooi afgewerkte Bruiloft DJ Show. Dan is dit precies wat jij zoekt!

Een Bruiloft DJ boeken of huren voor je huwelijk?

Je gaat trouwen. Voor jouw huwelijk zoek je een ervaren, betrouwbare en betaalbare DJ.
Jullie kiezen welke Drive-in Show je wilt boeken, wij zorgen voor een onvergetelijk feest op jullie huwelijk.

“Bruiloft DJ met veel ervaring”

“Tips voor het boeken van een Bruiloft DJ” 

“Flexibiliteit op alle trouwlocaties”

“Met of zonder gebruik van Led-Uplights”

Complete Show met Bruiloft DJ Overijssel

 

Deze complete show is waar jij naar op zoek bent als je graag een uitgebreide, spectaculaire en afgewerkte Drive-in Show wilt zien. Behalve dat deze show is voorzien van alle moderne en technische gemakken, kunnen we deze jou toch nog aanbieden voor een mooie prijs. Vergelijk dit maar eens met de prijzen van de concurrentie.

De complete Drive-in Show maakt gebruik van dezelfde basisopstelling als bij de compacte show, maar bij de keuze voor de complete show word deze voorzien van extra verlichting en afwerking. Zo nemen onze Bruiloft DJ’s bijvoorbeeld als extra een super romantisch sterrendoek mee. Dit doek kan maximaal worden uitgeschoven tot een lengte van maar liefst 6 meter en staat prachtig achter de DJ.

 

Extra apparatuur

Tevens is behalve de 8 ledspots en de sterrenhemel, deze show nog voorzien van een 3-tal zware movingheads. Movingheads zijn bewegende lampen die bewegende lichtstralen door de zaal kunnen laten gaan. Elke discotheek maakt gebruik van deze techniek en dat is uiteraard niet voor niets. Onze lichtshow word ondersteund door een goede, professionele hazer. Met een hazer is dikke rook in de zaal verleden tijd, maar toch zorgen we ervoor dat de lichtstralen goed tot hun recht komen. Dat komt omdat een hazer een hele dunne nevel gebruikt. Hetzelfde systeem word toegepast in theaters en televisieprogramma’s. 

Als tip willen we jullie nog even meegeven om de LED-Uplights in overweging te nemen. Deze kunnen volledig worden geïntegreerd in de lichtshow, waardoor er een prachtig kleurevenwicht ontstaat in de zaal. Tevens zorg je hiermee voor extra diepte in een zaal.

 

Geluidsinstallatie

Qua geluid nemen we een flinke geluidsinstallatie mee van DB Technologies. Deze bestaat uit 2 bas speakers en 2 speakers voor midden- en hoge tonen. De geluidsinstallatie is perfect voor Bruiloften. Hiermee zorgen we voor een lekker, stevig volume op de dansvloer. Wellicht nog belangrijker, is dat het met deze geluidsset mogelijk is om achterin de zaal nog normaal met elkaar te kunnen praten.

 

Deze Bruiloft Drive-in Show is uitermate geschikt voor Bruiloften en Jubilea tot zo’n 200 gasten. We hebben ook nog de mogelijkheid om 2 extra bas speakers mee te nemen. Dat is prettig voor Bruiloften met veel gasten, of als je de muziek ook letterlijk wilt kunnen “voelen”. Naar onze mening is dit voor een bruiloft van 100-150 gasten niet nodig, echter toch krijgen we vaak dit verzoek.

Onze afspeelapparatuur is voorzien van alle moderne technologieën voor wat betreft het afspelen van muziek. Als jullie gasten tijdens een stukje gebruik willen maken van onze spullen, is dat geen enkel probleem. Standaard ligt er een 6,3 mm jackaansluiting klaar (voor in de meeste smartphones) en ook kunnen USB sticks en muziek cd’s aangeleverd worden. Als laatste is er een microfoon aanwezig voor hen die graag een speech willen doen op jullie fantastische huwelijksfeest.

Bekijk hieronder een video van de complete Drive-in Show die wij hebben gemaakt tijdens een Bruiloft afgelopen zomer.

Andere mogelijkheden om een Bruiloft DJ te boeken

Complete Drive-in Show

Onze meest complete, en tevens meest gekozen optie is de Complete Drive-in Show. Dit is de meest spectaculaire show die je bij onze Bruiloft DJ kan boeken.

Compacte Drive-in Show

Deze compacte Drive-in Show is iets goedkoper dan de Complete Drive-in Show. Het verschil zit’m vooral in de afwerking en de hoeveelheid lampen die we meenemen.

Extra: Led-Uplights

Met deze extra optie voeg je extra sfeer toe in de zaal. Deze draadloze led lampen zijn vrij te plaatsen waar je maar wilt. We kunnen hiermee een zaal uitlichten, en ook kunnen deze spots meegenomen worden in de totale lichtshow.

Prijs Bruiloft DJ met Complete Show

De prijzen van onze Bruiloft DJ’s houden we graag overzichtelijk. Wij snappen dat jullie graag een goede en eerlijke prijs willen betalen voor jullie feest. We hebben ons best gedaan om hieraan tegemoet te komen. Helaas telt een week maar 1 vrijdag en 1 zaterdag, en dat zijn precies de dagen waarop wij ons geld kunnen verdienen. Daarom bieden we een extra korting aan van:

 € 50 euro voor bruiloften op alle donderdagen
 € 50 euro voor alle bruiloften in de maanden november t/m maart
* € 100 euro voor bruiloften op elke maandag t/m woensdag

Dit is met uitzondering van feestdagen en populaire trouwdagen, zoals 06-06, 07-07 etc etc.

Klik hieronder om naar onze overzichtspagina met tarieven te gaan.

Tips bij het vergelijken van Bruiloft DJ’s


Het boeken of huren van een DJ voor jouw bruiloft is waarschijnlijk niet je alledaagse bezigheid. In onze jarenlange ervaring horen wij soms hoe ontransparant prijzen kunnen zijn.
Als je offertes gaat vergelijken, is het belangrijk om te letten op de volgende zaken:

  • Word er een prijs incl of excl btw gegeven
  • Is de gegeven prijs voor een 4 uur durende avond
  • Wat is de meerprijs van extra uren feest
  • Is het gebruik van microfoons en randapparatuur al bij de prijs inbegrepen (dit is zeker niet standaard)
  • Hoeveel ervaring heeft de DJ
  • Wat word er door de DJ meegenomen aan apparatuur  voor jullie bruiloft

 

Hoi! Ik ben Tom, en run sinds 2013 deze fantastische onderneming. Sinds de eerste dag voelt mijn werk als een hobby, en door jullie enthousiasme en boekingsaanvragen kan ik deze hobby nu als full-time job uitvoeren.
Ik heb mijn best gedaan zoveel mogelijk informatie op deze website te plaatsen.

Als je een vraag hebt, of je wilt een optie op een trouwdatum nemen, dan zie ik graag je berichtje tegemoet.

Tot snel!
Groetjes, Tom

Tom van Engelenburg

Contactpersoon, DJ

Even een appje..

0518 – 85 0122

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Email sturen

info@ikwilfeesten.nl

Bel ons

0518 – 85 0122

Over ons

Wij draaien al sinds 2003 op verschillende feesten en partijen. Sinds 2005 doen we dat ook op Bruiloften en Jubilea. Door al dit succes wat we bereikt hebben in de afgelopen jaren hebben we ervoor kunnen kiezen om van onze hobby ons werk te maken. Alhoewel we liever het woord “werk” niet gebruiken, aangezien het DJ gebeuren het allerleukste is wat er bestaat!

Waar we draaien

Onze Bruiloft DJ’s draaien door heel Nederland, behalve Limburg en Zeeland.