Een Bruiloft DJ boeken of huren voor je huwelijk?

Je gaat trouwen. Voor jouw huwelijk zoek je een ervaren, betrouwbare en betaalbare DJ.
Jullie kiezen welke Drive-in Show je wilt boeken, wij zorgen voor een onvergetelijk feest op jullie huwelijk.

Een Bruiloft DJ boeken of huren met een compacte show

Voor jullie Bruiloft ben je op zoek naar een leuke, goede, betaalbare DJ. Dan zit je hier goed met onze Compacte Show!

Een Bruiloft DJ boeken of huren voor je huwelijk?

Je gaat trouwen. Voor jouw huwelijk zoek je een ervaren, betrouwbare en betaalbare DJ.
Jullie kiezen welke Drive-in Show je wilt boeken, wij zorgen voor een onvergetelijk feest op jullie huwelijk.

“Prima DJ voor een goede prijs”

“Compacte Show ideaal voor kleinere bruiloften”

“Mooiste extra optie: Led-Uplights”

“Verzoekplaatjes uit het publiek altijd welkom”

Compacte Show met Bruiloft DJ

De Compacte Show is uitermate geschikt voor bruidsparen die op zoek zijn naar een betaalbare DJ voor hun huwelijksfeest. Deze Drive-in Show heeft alle benodigdheden om jullie trouwfeest tot een swingend dansfeest te maken.

Als de basis maar klopt, dan komt de rest vanzelf wel. Daarom kiezen wij op alle belangrijke onderdelen alleen voor topmerken. We nemen een super geluidsset mee, welke bestaat uit 2 bas speakers en 2 speakers voor midden- en hoge tonen. Deze geluidsinstallatie is perfect voor Bruiloften. Hiermee zorgen we voor een lekker, stevig volume op de dansvloer. Wellicht nog belangrijker, is dat het met deze geluidsset mogelijk is om achterin de zaal nog normaal met elkaar te kunnen praten.

Deze Bruiloft Drive-in Show is uitermate geschikt voor Bruiloften en Jubilea tot zo’n 200 gasten. We hebben ook nog de mogelijkheid om 2 extra bas speakers mee te nemen. Dat is prettig voor Bruiloften met veel gasten, of als je de muziek ook letterlijk wilt kunnen “voelen”. Naar onze mening is dit voor een bruiloft van 100-150 gasten niet nodig, echter toch krijgen we vaak dit verzoek.

Afspeelapparatuur en mogelijkheden 

Onze afspeelapparatuur is voorzien van alle moderne technologieën voor wat betreft het afspelen van muziek. Als jullie gasten tijdens een stukje gebruik willen maken van onze spullen, is dat geen enkel probleem. Standaard ligt er een 6,3 mm jackaansluiting klaar (voor in de meeste smartphones) en ook kunnen USB sticks en muziek cd’s aangeleverd worden. Als laatste is er een microfoon aanwezig voor hen die graag een speech willen doen op jullie fantastische huwelijksfeest.

Lichtshow

De lichtshow bestaat uit een 8-tal ledspots, ondersteund door een professionele hazer. Hiermee heb je dus geen last van dikke blauwe rook in de zaal, maar zorgen we er wel voor dat de lichtstralen goed zichtbaar worden door een hele dunne nevel te gebruiken. Dit is dezelfde nevel als die je ziet in theaters en televisiestudios.

Als tip willen we jullie nog even meegeven om de LED-Uplights in overweging te nemen. Deze kunnen volledig worden geïntegreerd in de lichtshow, waardoor er een prachtig kleurevenwicht ontstaat in de zaal.

Kies hier welke Bruiloft DJ je wilt huren

Complete Drive-in Show

Onze meest complete, en tevens meest gekozen optie is de Complete Drive-in Show. Dit is de meest spectaculaire show die je bij onze Bruiloft DJ kan boeken.

Compacte Drive-in Show

Deze Compacte Drive-in Show is iets goedkoper dan de Complete Drive-in Show. Het verschil zit’m vooral in de afwerking en de hoeveelheid lampen die we meenemen.

Extra: Led-Uplights

Met deze extra optie voeg je extra sfeer toe in de zaal. Deze draadloze led lampen zijn vrij te plaatsen waar je maar wilt. We kunnen hiermee een zaal uitlichten, en ook kunnen deze spots meegenomen worden in de totale lichtshow.

Prijs Bruiloft DJ met Compacte Show

De prijzen van onze Bruiloft DJ’s houden we graag overzichtelijk. Wij snappen dat jullie graag een goede en eerlijke prijs willen betalen voor jullie feest. Wij hebben ons best gedaan om hieraan tegemoet te komen. Helaas telt een week maar 1 vrijdag en 1 zaterdag, en dat zijn precies de dagen waarop wij ons geld kunnen verdienen. Daarom bieden we een extra korting aan van:

 * € 50 euro voor bruiloften op alle donderdagen
* € 50 euro voor alle bruiloften in de maanden november t/m maart
* € 100 euro voor bruiloften op elke maandag t/m woensdag

Dit is met uitzondering van feestdagen en populaire trouwdagen, zoals 06-06, 07-07 etc etc.

Klik hier om naar onze overzichtspagina met tarieven te gaan.

Tips bij het vergelijken van Bruiloft DJ’s


Het boeken of huren van een DJ voor jouw bruiloft is waarschijnlijk niet je alledaagse bezigheid. In onze jarenlange ervaring horen wij soms hoe ontransparant prijzen kunnen zijn.
Als je offertes gaat vergelijken, is het belangrijk om te letten op de volgende zaken:

  • Word er een prijs incl of excl btw gegeven
  • Is de gegeven prijs voor een 4 uur durende avond
  • Wat is de meerprijs van extra uren feest
  • Is het gebruik van microfoons en randapparatuur al bij de prijs inbegrepen (dit is zeker niet standaard)
  • Hoeveel ervaring heeft de DJ
  • Wat word er door de DJ meegenomen aan apparatuur  voor jullie bruiloft

 

Hoi! Ik ben Tom, en run sinds 2013 deze fantastische onderneming. Sinds de eerste dag voelt mijn werk als een hobby, en door jullie enthousiasme en boekingsaanvragen kan ik deze hobby nu als full-time job uitvoeren.
Ik heb mijn best gedaan zoveel mogelijk informatie op deze website te plaatsen.

Als je een vraag hebt, of je wilt een optie op een trouwdatum nemen, dan zie ik graag je berichtje tegemoet.

Tot snel!
Groetjes, Tom

Tom van Engelenburg

Contactpersoon, DJ

Even een appje..

0518 – 85 0122

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Email sturen

info@ikwilfeesten.nl

Bel ons

0518 – 85 0122

Over ons

Wij draaien al sinds 2003 op verschillende feesten en partijen. Sinds 2005 doen we dat ook op Bruiloften en Jubilea. Door al dit succes wat we bereikt hebben in de afgelopen jaren hebben we ervoor kunnen kiezen om van onze hobby ons werk te maken. Alhoewel we liever het woord “werk” niet gebruiken, aangezien het DJ gebeuren het allerleukste is wat er bestaat!

Waar we draaien

Onze Bruiloft DJ’s draaien door heel Nederland, behalve Limburg en Zeeland.